Meer resultaten voor prive luchtballonvaart

prive luchtballonvaart
VIP ballonvaart 2 personen Mooie Ballonvaart.
deze prijs is gebaseerd op een ochtend ballonvaart voor 2 passagiers. U kunt u online inschrijven voor een VIP ballonvaartvoor 2 personen, klik hier om te boeken. U kunt u online inschrijven voor een VIP ballonvaart voor 3 personen, klik hier om te boeken.
madou-ballonvaarten.be
Prijzen - Ballonvaarten Stijn Vercauteren.
Neem vrijblijvend contact met ons op, voor een pakket op maat van uw wensen! Wat mag u voor deze prijs verwachten? De datum en regio van de ballonvaart wordt in overleg met u bepaald. Opstijgen vanop 1 van onze vaste opstijgterreinen of vanaf uw eigen locatie. Een duidelijke veiligheids briefing voor alle passagiers en betrokkenen. Vaartduur van minimaal 1 uur in alle comfort en veiligheid. Bubbels na de vaart. Opstijgen vanaf uw eigen locatie onder voorwaarden. Informeer alvast vrijblijvend! Fotos die wij maken voor/tijdens/na de vaart kan uop eenvoudige aanvraag bekomen. Verzekering via AVIABEL. Bij een exclusieve privé ballonvaart wordt onze ballonmand exclusief voor u gereserveerd. Hierbij vaart u zonder andere passagiers en geniet u van een glaasje bubbels tijdens de vaart. U heeft speciale wensen? Alles is bespreekbaar!
Ballonvaart Utrecht.
Bij Ballonvaartcentrum Van Manen bent u verzekerd van een opstijglocatie in Utrecht of een locatie dichtbij. De koers die we uitzetten is afhankelijk van de weers- en windomstandighe-den. Een ballon is niet te sturen, maar vaart mee op de wind. We zetten een koers uit in de richting waarin we na een uur varen voldoende geschikte landingsplaatsen vinden. De pre-cieze vertreklocatie is enkele uren voor vertrek bekend. Service op hoog niveau. Wordt het helaas slecht weer? Dan maken we direct een nieuwe afspraak. Alles voor een onvergetelijke beleving. Plek op de eerste rij. Bij Ballonvaartcentrum Van Manen heeft u altijd een plek aan de rand van de mand, met het beste uitzicht. Verandert de vertreklocatie? Of slaat het weer om? Dan laten we dat u direct weten. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. Boek hier uw ticket. De geplande vaarten. Bekijk de geplande vaarten in uw regio. De all-in prijzen voor uw ballonvaart zijn inclusief.: All-in prijzen: alles in één keer geregeld. Vaart van gemiddeld 1 uur. Toast met bubbels na landing. Luchtvaart certificaat voor alle deelnemers. Administratiekosten en reserveringskosten. Ons ballonvaartticket is vrij overdraagbaar. Ballonvaartticket is 2 jaar geldig. Verzekering en BTW. Wat was uw ervaring?
Ballonvaarten Nick Vermeulen.
Een team van gedreven mensen die weten waar ze mee bezig zijn en de juiste handelingen uitvoeren op het juiste moment! Hierbij maak je kennis met een ECHT TEAM! Heb je ondanks alles nog vragen, of wil je bijkomende inlichtingen, stuur ons uw bericht via dit formulier. Ballonvaarten Nick Vermeulen.
Luchtballonvaart over de Périgord - Recreatieve activiteiten in Saint-Vincent-de-Cosse.
Weekendje weg met het gezin. Goedkoop weekendje weg. Origineel weekendje weg. Mijn positie vinden. Routes op maat. Kamer met ontbijt. Hoe te bereiken. Luchtballonvaart over de Périgord. Luchtballonvaart over de Périgord. Activiteit - Vrijetijdsbesteding Weekend in Saint-Vincent-de-Cosse. Natuur en buitenlucht. Geef uw mening. Alle foto's' bekijken. Toevoegen aan favorieten Uit favorieten verwijderen. Lieu-dit Le Pech - Saint-Vincent-de-Cosse. Hoe te bereiken. Beleef een onvergetelijke ervaring door de Périgord te ontdekken aan boord van onze privé heteluchtballon voor 3 passagiers- Begin aan een vlucht van een uur aan boord van onze heteluchtballon en ontdek vanuit de lucht de prachtige kastelen van Beynac, Milandes, Castelnaud - Onze vluchtgrond bevindt zich in Saint Vincent de Cosse in het pension Les Hauts de Saint Vincent met uitzicht op het kasteel van Milandes.
Prijs - DROOM Ballonvaarten.
slechts 150euro per persoon. éénder waar in België. Privé ballonvaart voor 2 of meer personen. Inclusief na de landing belegde broodjes, fingerfood en een extra glaasje Champagne in de mand. Prijs afhankelijk van het aantal passagiers en de gekozen opstijglocatie.
Ballonvaart Vlaanderen.
Vanaf 2 personen kan je reeds een ballon afhuren. Dit is de ideale gelegenheid voor een huwelijksaanzoek of als geschenk voor Valentijn, een huwelijk, enz. Vanaf 3 tot en met 10 personen dan kan je eveneens een ballon privé afhuren. Je kan dan een ballonvaart maken zonder andere passagiers en bovendien kan je een opstijgregio kiezen in heel Vlaanderen en Waals Brabant.
Dineren in de lucht Dé mooiste ballonvaart van Nederland.
Een vliegende start voor een nieuw project realiseren of een nieuw product lanceren? Met een culinaire ballonvaart breng je elkaar tot grote hoogte. CuliAir Sky Dining. een 'once' in a life time experience in 's' werelds enige luchtballonrestaurant 'with' a view to kill!
Prijzen ballonvaart privé regio Gent - Ballonvaren.
1 beoordeling voor Prijzen ballonvaart privé regio Gent. Waardering 5 uit 5. Jo Vanleeuw - 12/09/2021. Een super toffe ervaring met Koen en zijn team deze ochtend gehad, vliegend over het Denderland in privé - ware VIP style perfecte vlucht over Haaltert en Aalst. We voelden ons even boven de wolken waar dromen kunnen uit komen. Een perfecte afsluiter met bubbels en heerlijke koffiekoeken in het zonnetje na een geslaagde zachte landing in een veld in Wieze.
Producten - Ballonvaart - Ballonvaren Friesland.
€ 700 Nu kopen. Cadeaubon VIP exclusieve ballonvaart voor 4 personen. Als cadeau weg te geven; Prive Ballon; Met je eigen gezelschap in de mand; Verzekering van de Nederlandse Luchtvaart Pool.; € 800 Nu kopen. Cadeaubon VIP exclusieve ballonvaart voor 5 personen.

Contacteer ons