Meer resultaten voor romantische ballonvaart voor 2

romantische ballonvaart voor 2
ROMANTISCHE BALLONVAART BIJ ZONSOPKOMST!
Love is in the air. met een romantische ballonvaart! Wilt u de zonsopkomst eens van een andere kant bewonderen? Maak samen van romantische ballonvaart en geniet van de zonsopkomst op circa 600 meter hoogte. Sluit deze prachtige ervaring af met de traditionele champagnedoop en een heerlijk ontbijt! Dit arrangement voor 2 personen omvat.
https://www.madou-ballonvaarten.be/ballonvaart/luchtballonvaart-prijs.html
Mallorca: privé ballonvaart GetYourGuide.
Vanaf €660 per groep tot 2. Geniet van een romantische ballonvaart langs de kustlijn van Mallorca, op een privéreis speciaal voor jou en je partner. Maak herinneringen die voor altijd zullen blijven terwijl u champagne drinkt en de adembenemende zonsondergang of zonsopgang vanuit de lucht bewondert.
Romantische ballonvaart bij zonsopkomst!
Prijs: 230,-, voor 2 personen. Love is in the air. met een romantische ballonvaart! Romantische ballonvaart bij zonsopkomst! Je begint met een champagne-doop! Get ready, we gaan bijna de lucht in. Met elkaar geniet je van de mooie zonsopgang. Geniet van het mooie uitzicht en de omgeving. Je stijgt op naar 600 meter. Deze functionaliteit wordt niet weergegeven omdat je nog niet akkoord bent gegaan met onze cookiepolicy. Personaliseer je cadeau.
Ballonvaart 2 personen huwelijksaanzoek valentijn luchtdoop incentives.
Deze vaart wordt vaak geboekt door romantische koppeltjes, om valentijn te vieren, of zelfs als uniek huwelijksaanzoek. Bij ditsoort luchtballonvaart zijn de twee personen de enige passagiers aan boord: buiten jullie en de privépiloot zijn er geen andere personen die meevliegen! Wij bieden ook niet-exculsieve ballonvaarten aan voor 2 personen: hierbij maakt u samen met andere passagiers een ballonvaart, met een vaste opstijgplaats in Oost- of West-Vlaanderen.
Ballonvaren, een avontuur van begin tot eind.
Onze basis ligt in het mooie Zuidoost-Drenthe, maar we maken regelmatig vaarten in geheel Drenthe, Groningen en in het noorden van Overijssel. Wil je een keer ballonvaren buiten deze regio, neem dan gerust contact met ons op! Een romantische ballonvaart. Wat is er romantischer dan samen met je lief zweven tussen de wolken en genieten van een prachtig uitzicht. Bij ons is het mogelijk een exclusieve vaart voor twee personen te boeken. Een ballonvaart cadeau geven.
Exclusieve Luxueuze Ballonvaart Met 2 Dream Ballooning.
Wat houdt het in? Registreren voor last-minute. Wat houdt het in? Exclusieve privé ballonvaart. Een onvergetelijke ervaring voor 2 personen. Champagne en hapjes. Genieten tijdens én na de ballonvlucht. Ticket voor een pure VIP ervaring. Unieke ervaring met zn twee.
Privé, ballonvaart voor 2.
Bruges Ballooning - dagelijkse ballonvaarten over het historische Brugge. NL FR EN ES. Boek uw vlucht Ballonvaarten Over bruges ballooning Foto's.' Privé, ballonvaart voor 2. Romantische Ballonvaart met z'n' tweetjes. € 990,00, per koppel. Brugge of eender welke lokatie in België.
Romantische Ballonvaart - VIPballon.
Tijdens een romantische ballonvaart over het Brabantse land vraagt Vincent zijn Dianne ten huwelijk. En natuurlijk zei ze JA aan boord van onze luchtballon voor 2 personen. Ook na dit bijzonder moment hebben de passagiers nog enorm genoten van de ballonvaart.
European balloon corporation - Sint-Genesius-Rode Wonderbox.
Maak in het bijzijn van een professionele piloot een romantische ballonvaart over Waals-Brabant. U hebt vervolgens een mooi zicht op de Leeuw van Waterloo, de abdij van Villers-la-Ville en de kastelen van Enghien en Waterloo. Ook wordt er gevlogen over de regio Spa-Pépinster. U wordt hartelijk ontvangen voor deze onvergetelijke ervaring. Openingsuren: van begin april tot eind oktober, de vluchten vertrekken 2 tot 3 uur voor de zonsondergang, in het weekend ook voor zonsopgang met ontbijt met champagne.
Flemish Ballooning, Ballonvaart-arrangement 2 uur bubbels bespaar 33 in Kempen via Social Deal.
In een luchtballon ervaar je dat niet, ze stellen je graag gerust en nemen graag de tijd voor je. Met een ballonvaart beleef jij een onvergetelijke dag uit! Je bent van harte welkom bij Flemish Ballooning! Prinses Marie-Joséstraat 5. lundi Sur demande. mardi Sur demande. mercredi Sur demande. jeudi Sur demande. vendredi Sur demande. samedi Sur demande. dimanche Sur demande. location_on Itinéraire keyboard_arrow_right. work Page de l'entreprise' keyboard_arrow_right. language Site Internet keyboard_arrow_right. Ballonvaart-arrangement 2 uur bubbels. €150 €99 90., Deals à Kempen.

Contacteer ons