Meer resultaten voor prive ballonvaart

prive ballonvaart
Privé ballonvaart over Brugge exclusief voor 2 personen. - Evendo.
Jouw mandje is leeg. Privé ballonvaart over Brugge exclusief voor 2 personen. Toevoegen aan verlanglijst. Privé ballonvaart over Brugge exclusief voor 2 personen. Geleverd door Bruges Ballooning. 1 - 2 deelnemers. De meest avontuurlijke en waarschijnlijk de meest romantische manier om Brugge te ontdekken is met een luchtballon.
sloten vervangen maastricht
Privé ballonvaart, exclusief in een mand Warmeluchtballon.be.
Een ballonvaart voor 2 of voor 50. bij Flybird luchtdopen is deze service mogelijk. Bovendien komen wij dan opstijgen met de ballon WAAR U WILT in Oost- en West-Vlaanderen, s'morgens' of 's' avonds. De voorwaarden hiervoor staan onder de kolom met de prijzen hieronder en wij garanderen dat wij onze afspraken nakomen. Prijzen VIP exclusief vaarten.
Le Ballon Bleu, exclusieve privé ballonvaarten in de Auvergne, Frankrijk.
Een kwestie van gewicht. Het totaal van de kosten voor de vaart is te betalen op de dag van de vaart of, in sommige gevallen, na afloop per factuur u krijgt altijd een factuur. Ga uit van een bedrag van rond 250 euro per passagier, afhankelijk van de gemiddelde kosten berekend over vijf jaar/100 vaarten. Er blijft een deel over dat de piloot zelf betaalt. Als u een vaart cadeau wilt doen middels een ludieke, gepersonaliseerde uitnodiging A4 formaat, dan vragen wij een kleine vergoeding 25 euro per passagier die later wordt verrekend met de kosten van de vaart. Het maximale aantal passagiers aan boord is drie met strikte gewichtslimiet, 'drie' veertjes'. Meestal varen wij met twee passagiers van normaal gewicht. Eén aanvraag is een volle ballon. Wij hebben geen andere ballonnen beschikbaar. In alle gevallen betreft het exclusieve ballonvaarten zonder andere passagiers aan boord. Ludieke varianten met extra après-vol pret.: -" 3 veertjes." De vaarten voor 3" veertjes" zijn voor 3 lichte personen die samen niet meer dan 180 kg wegen drie slanke dames.
Privé, ballonvaart voor 2.
Ballonvaart Brugge - Ochtend Ballonvaarten over Brugge - Namiddagvaart Ballonvaart over Brussel - Ochtendvlucht Ballonvaarten Brussel - Avondvaart Super ballonvaart - De hele dag lang Privé, ballonvaart voor 2. Over bruges ballooning. Overview Terms and conditions Contact Uurrooster Ballonvaarten over Brugge.
Boekingen en Prijzen wat kost een ballonvlucht met dreamflights Ballonvaren met Dreamflights.
vanuit uw eigen omgeving worden uitgevoerd mits het kan vanwege de windrichting. Privé ballon 2 personen € 799,-., Privé ballon 3 personen € 850,-., Privé ballon 4 personen € 900,-., Privé ballon 5 personen € 950,-., Privé ballon 6 personen € 1.065,-., Privé ballon 7 personen € 1.185,-., Privé ballon 8 personen € 1.300,-., Privé ballon 9 personen € 1.400,-., Privé ballon 10 personen € 1.500,-., Grotere groepen prijs op aanvraag. Onze prijzen voor privé vaarten zijn all-inclusive: vaart van gemiddeld 1 uur, drinken en hapjes aan boord, 9 btw, verzekering, champagne, luchtdoopcertificaat, uniek aandenken, vervoer terug naar de verzamellocatie. Wanneer het weer een ballonvaart niet mogelijk maakt is er geen terugbetaling van de betaling.
Rabbits Ballooning Team - Uw ballonvaart.
Voor een zweefvliegtuig is thermiek stijgende lucht ideaal maar voor een luchtballon is het een ramp! Thermiek ontstaat door plaatselijke opwarming van de bodem onder invloed van de zonnestraling. Deze invloed is 's' morgens vroeg en 's' avonds het kleinst, omdat de zon dan het laagst staat. In de zomerperiode kan daarom alleen 's' ochtends bij zonsopkomst of 's' avonds vanaf 2 uur voor zonsondergang worden gevaren.
Ballonvaart Cadeaubon - 20 jaar ervaring. Bancontact.
VIP 9 personen U komt de bon ophalen bij ons op kantoor - €1.215,00., VIP 10 personen Online bon via email ontvangen - €1.350,00., VIP 10 personen Bon laten versturen per post - €1.350,00., VIP 10 personen U komt de bon ophalen bij ons op kantoor - €1.350,00., Aantal Aantal verlagen voor Privé vlucht - 2 tot 10 personen Aantal verhogen voor Privé vlucht - 2 tot 10 personen. Aan winkelwagen toevoegen. Kan beschikbaarheid voor afhalen niet laden. Wenst u een ballonvaart te maken in alle exclusiviteit met uw eigen groep? Boek dan nu een VIP privé ballonvlucht! Bij een privévlucht kan u zelf ook de exacte opstijglocatie kiezen. bvb een weide bij u thuis of in de buurt. Een ballonvaart met uw groep is een origineel cadeau waarmee u zeker leuke herinneringen zal creëren. Een ballonvaart bij Montgolfier Ballonvaarten omvat.: Meevaren in de nieuwste luchtballonnen met comfortabele manden. Uitgebreide luchtvaartverzekering voor elke passagier. Professionele en ervaren piloot. Ballonvlucht van minstens 1u. Na de vlucht de traditionele Champagnedrink. Voor iedere passagier een leuk souvenir! Kortom, een tot in de puntjes afgewerkte ballonvaart die u een top-ervaring bezorgt! Privé Ballonvaart 2 tot 4 passagiers: 650€ in totaal.
Privé ballonvaart l Filva Ballonvaarten de referentie in België. WhatsApp.
culinair, belegde broodjes, uitgebreid ontbijt, kaasfondue. Met een privé-ballonvlucht of beter VIP ballonvaart heb je de mogelijkheid om enkel met die mensen in de mand te zitten die jij verkiest. En in overleg met Filva Ballonvaarten kan je de vlieglocatie helemaal zelf kiezen.
Privé Ballonvaart - Scheldestore.
Ballonvaren in Zeeland met z'n' tweetjes of met je eigen groep. Optimaal genieten van een privévaart of bedrijfsuitje in een luchtballon boven Zeeuws-Vlaanderen of Beveland voor een onvergetelijke ervaring. Kies zelf je opstaplocatie en sfeer! Verwelkoming op jullie eigen gekozen opstijgplaats. Uitgebreide briefing, met uitleg over ballonvaren. Prachtige en veilige ballonvaart van minimaal 1 uur, in ruime mand.
Privé-ballonvaart Recover Ballonvaarten. Wij verzorgen je onvergetelijke ballonvaart in het waasland.
Voor en na de ballonvaart behouden we 15, meter afstand. Onze manden worden voor en na de ballonvaart volledig ontsmet. De ballonvaarten tot 1 juli zijn enkel voor mensen die samen één bubbel vormen en dit tot maximum 10 passagiers t.t.z.

Contacteer ons