Meer resultaten voor ballonvaart prive

ballonvaart prive
Madou Ballonvaarten n.v.
wanneer je via storesquare een cadeaubon of ballonvaart aankoopt: je e-mailadres, naam, telefoonnummer, adres. Hoe gebruikt Madou Ballonvaarten mijn persoonlijke gegevens? Madou Ballonvaarten verzamelt enkel en alleen persoonlijke informatie die noodzakelijk is om een optimale werking van de site, alsook dienstverlening te garanderen. Wij verwerken je gegevens voor volgende doeleinden.: de verdere optimalisatie van de dienstverlening en communicatie tussen jou en Madou Ballonvaarten met als rechtsgrond het mogelijk te maken een dienstverlening te kunnen voorbereiden of uitvoeren.;
Privé ballonvaart over Brugge exclusief voor 2 personen. - Evendo.
Toevoegen aan verlanglijst. Privé ballonvaart over Brugge exclusief voor 2 personen. Geleverd door Bruges Ballooning. 1 - 2 deelnemers. De meest avontuurlijke en waarschijnlijk de meest romantische manier om Brugge te ontdekken is met een luchtballon. Bruges Ballooning organiseert zowel een ochtendvlucht inclusief een champagne-ontbijt als een avondvlucht inclusief een hapje, champagne of een biertje boven Brugge. De hele reis duurt drie uur, met ten minste een uur in de lucht. Je wordt opgehaald en teruggebracht waar je ook bent, in Brugge. Wat is er te zien?
Ballonvaart eigen locatie - VIPballon.
Een ballonvaart maken vanuit uw eigen woonplaats. VIPballon maakt het mogelijk. U heeft een eigen gezelschap en wil opstijgen vanuit u woonplaats? Niets is zo mooi dan je eigen woonomgeving bekijken vanuit de hete luchtballon. Het enige dat we nodig hebben is een schoon grasveld van 60 x 60 meter. Elke gemeente heeft wel een trapveld of wellicht is er een boer in de buurt die zijn weiland beschikbaar wil stellen. U stelt zelf een mand met passagiers samen. Een ballonvaart vanuit uw woonplaats is al mogelijk vanaf 2 passagiers. Bel 073 - 54 77 852 of mail vipballon@vipballon.nl. voor de mogelijkheden. Vip ballon de specialist voor speciale en vip ballonvaarten. Ballonvaren zoals ballonvaren bedoeld is. meer dan 8 personen. 18 mei 2022 Ballonvaren van Rosmalen naar Gemonde. 17 mei 2022 Ballonvaart van Geffen over de maas en waal naar Tuil. 01 mei 2022 Ballonvaart van Oss naar Heeswijk. 30 apr 2022 Ballonvaart van Oss naar Erp. 09 jul 2021 Ballonvaart van Lith a/d Maas naar Haren bij Oss. Wat is het goede weer voor een ballonvaart?
Prive luchtballonvaart, luchtballonvaart prive met SKY Ballonvaarten.
Ballonvaart 4 personen. Ballonvaart cadeau 2 personen. Ballonvaart den Bosch. Ballonvaart Noord Holland. Ballonvaart Oost Vlaanderen. Ballonvaart Utrechtse Heuvelrug. Ballonvaart Zuid Holland. Ballonvaart Zuid Limburg. Last minute ballonvaart. Prive ballonvaart 2 personen. Prive ballonvaart 4 personen. Romantische balonvaart voor 2.
Luchtballonvaart maken met BallonBon.nl Ballonvaren boven Nederland.
Indien het weer niet geschikt is om ballon te varen, wordt er in overleg met ons een nieuwe datum gepland. Jouw ticket blijft geldig mits je in overleg met ons binnen de eerste maand na de vervaldatum 1 jaar na aankoop datum een nieuwe datum plant. Om te betalen met een cadeaubon vult u het nummer op de bon in op de winkelmand pagina. Onze locaties of jouw woonplaats Incl. champagne, foto en vervoer Ballonvaren in kleine gezelschappen. Bekijk onze tarieven. Geef een unieke belevenis cadeau Binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd Zelf te personaliseren cadeaubon. Geef een ballonvaart cadeau. Luchtballonvaart maken met BallonBon.nl. Een luchtballonvaart als onvergetelijke belevenis. Ongetwijfeld heb je wel eens zon veelkleurige luchtballon voorbij zien gaan. En vroeg je jezelf toen niet af hoe dat zou zijn, zon Luchtballonvaart hoog boven in de lucht? Wij van BallonBon.nl laten je graag vanuit ons mandje het bijzondere uitzicht zien dat een ballonvaart biedt. Steden, dorpjes, bossen en rivieren trekken langzaam onder je voorbij terwijl je rustig Nederland vanuit een ander perspectief kunt bewonderen. Het volledige panoramische zicht dat een luchtballon heeft, zorgt voor een uitzicht dat geen seconde verveelt!
PriveBallonvaarten - Ballonvaren met Ballonvaarten Tim en Tineke- Exclusieve Ballonvaart.
Contacteer ons of boek meteen jouw ballonvaart bij Ballonvaarten Tim Tineke. PriveBallonvaarten - Ballonvaren met Ballonvaarten Tim en Tineke- Exclusieve Ballonvaart. Kies uit de verschillende arrangementen van onze ballonvaarten. Prive-Ballonvaart voor 2 personen bij Ballonvaarten Tim en Tineke. Maak een prachtige avond ballonvaart met lekkere bubbels en versnaperingen achteraf! Maak een prachtige ochtend ballonvaart met nadien een lekker ontbijt en bubbels! Geniet van een ballonvaart in eigen streek! -Gepersonaliseerde Cadeaubon voor een unieke Ballonvaart met Ballonvaarten Tim en Tineke. Algemene informatie over het bedrijf ballonvaarten Tim Tineke. Hoe verloopt een ballonvaart, van naaldje tot draadje uitgelegd. De vaak gestelde vragen over een ballonvaart beleven. Wanneer is het mooi weer om een ballonvaart te maken?
VIP ballonvaart Mooie Ballonvaart.
Toggle navigation Home. Met de VIP ballonvaart bedoelen ook echt een exclusieve ballonvaart voor 2 personen. Een prive ballonvaart in een eigen luchtballon. De VIP ballonvaart worden geboekt voor speciale gelegenheden waarbij u geen andere mede passagiers wenst. U wordt persoonlijk begeleid door de piloot en de grondploeg.
De Luchtreiziger Ballonvaarten Zuid-Holland - tarieven privé ballon.
Champagne tijdens de ballonvaart? Ja Nee Ongeldige invoer. NU meteen via iDEAL voldoen? ja nee Ongeldige invoer. Vorige Nu privé-ballonvaart bestellen. Bij grote groepen kunnen we meerdere luchtballonnen inzetten zodat de kwaliteit en de persoonlijke aandacht gewaarborgd blijft. Totaalprijs voor het afhuren van privé-luchtballon. tarieven geldig voor alle dagen van de week.: Voor 2 passagiers. Voor 3 passagiers. Voor 4 passagiers. Voor 5 passagiers. Voor 6 passagiers. Voor 7 passagiers. Voor 8 passagiers. Voor 9 passagiers.
Maak een Privé ballon vaart vanuit je achtertuin.
Veiligheidsbriefing door de piloot. Uitnodiging om te assisteren bij de opbouw van de luchtballon. Gevarieerde ballonvaart van gemiddeld 1 uur in een GreetZZ-ballon. Champagneceremonie en uitreiking ballonvaartcertificaat. Vervoer terug naar de startlocatie. Kan de luchtballon starten vanuit mijn eigen locatie?
Privé ballonvaarten - Rob Wiegers Ballonvaarten BV.
Reserveren en tarieven. Reserveer je ballonvaart. Reacties van onze gasten. FAQ Veelgestelde vragen. Amersfoort en Eemland. Gooi en Vechtstreek. Utrecht en omgeving. Ballonvaren vanaf uw eigen locatie. Historie Rob Wiegers Ballonvaarten. Wij bieden ballonvaarten sinds 1982. Ons toegewijde team stelt zich graag aan u voor. Onze moderne vloot biedt 10 ballonnen in alle maten. U ontvangt een all-in programma van ontvangst tot afsluiting. Vrije keuze in ballon grootte. Neem contact op. Vanaf 2 personen kunt u een exclusieve ballonvaart reserveren. Onze planning voor privé ballonvaarten zijn vaak flexibel. Daardoor is het bijna altijd mogelijk om een ballonvaart te maken op de door uw gewenste dag en locatie. Wanneer u een privé ballonvaart bij ons boekt maakt u een ballonvaart met uitsluitend uw eigen partner gezelschap familie vrienden.
Ballon Benedict.
Wenst u alleen, met zijn tweetjes of met een vriendengroepje van 4 een ballonvaart te maken of bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw ouders, klanten, een jarige, een bruidspaar, contacteer ons via de contactpagina. Ballonvaarten kunnen plaatsvinden het hele jaar door, op een zomerse avond, een leuke herfstdag of een winters witgerijmde dag, vanuit een toffe plek in de streek rond Kortrijk.

Contacteer ons