Meer resultaten voor vip ballonvaart

vip ballonvaart
VIP ballonvaart Mooie Ballonvaart.
Prijs per persoon. VIP ballonvaart 2 personen. VIP ballonvaart voor 2 personen. Heeft u iets te vieren of gewoon een intiem moment met uw geliefde. Een VIP ballonvaart voor 2 personen biedt deze mogelijkheid. Vaar met ons mee en laat u begeleiden door onze ervaren luchtballon-piloot en de crew van MooieBallonvaart.
vip ballonvaart
Prijzen - Priveballon.be.
VIP vaart voor 3. Vaart van 1u in comfortabele mand. Glaasje na de vaart. Er varen geen andere passagiers mee. Opstijglocatie door klant gekozen. Bovenvermelde prijzen zijn enkel geldig voor een ballonvaart in regio Oost-Vlaanderen. Wens je in een andere regio of met meer dan 4 personen te varen?
dakplaten 4 meter
Privé ballonvaart l Filva Ballonvaarten de referentie in België. WhatsApp.
culinair, belegde broodjes, uitgebreid ontbijt, kaasfondue. Met een privé-ballonvlucht of beter VIP ballonvaart heb je de mogelijkheid om enkel met die mensen in de mand te zitten die jij verkiest. En in overleg met Filva Ballonvaarten kan je de vlieglocatie helemaal zelf kiezen.
Home Ballonvaart Brugge. Back to Top.
Uiteraard, wij varen uitsluitend bij perfect weer! Graag verwelkomen wij u aan boord van een van onze luchtballonnen! Heeft u verdere vragen? Contacteer ons via tel 0465 088 088, email: info@ballonvaart-brugge.be. VIP Vlucht Privé. Wenst u in alle exclusiviteit te genieten van een ballonvaart? Dat kan ook, wij bieden ook VIP Privé ballonvaarten aan.
VIPballon.
Mail of bel 073-54 77 852 voor informatie. - Om het exclusieve karakter van uw ballonvaart te benadrukken stellen wij de speciale VIP arrangementen in overleg met u samen. Thea van der Poel-Breuer. Woensdag 18 mei 2022 met zoon Roeland en dochter Lonneke een ballonvaart gemaakt.
VIP-Ballonvaart? Exclusieve ballonvluchten met VIP-arrangement.
Bij Spildooren Ballooning hebben we zeer romantische ballonvluchten. Onze VIP ballonvaart geeft u de kans om in een privé ballon met twee te genieten van de prachtige uitzichten over het Vlaamse landschap! De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in heel België.
Opstijglocatie - Adventure Ballooning - Antwerpen, Oost-Vlaanderen. Your cart.
Wil u liever een kleiner select gezelschap of bent u met meer dan 6 personen, bekijk dan onze VIP Ballonvaart Formule. Bent u opzoek naar een ballonvaart over Antwerpen stad? Adventure ballooning biedt ballonvaarten aan in heel België. We bieden verschillende formules van ballonvaarten aan waarbij u tijdens de zomermaanden van Mei tot September kan kiezen tussen een ochtendvaart of een avondvaart. Vanaf Eind Oktober tot Begin April kunnen we de hele dag door ballonvaren. Er kunnen in de Tims-ballon maximaal 6 personen. Wil u liever een kleiner select gezelschap of bent u met meer dan 6 personen, bekijk dan onze VIP Ballonvaart Formule. Bent u opzoek naar een ballonvaart in Mortsel? Adventure ballooning biedt ballonvaarten aan in heel België. We bieden verschillende formules van ballonvaarten aan waarbij u tijdens de zomermaanden van Mei tot September kan kiezen tussen een ochtendvaart of een avondvaart. Vanaf Eind Oktober tot Begin April kunnen we de hele dag door ballonvaren. Er kunnen in de Tims-ballon maximaal 6 personen.
Boek nu je eigen VIP Ballonvaart Ballonvaart Nederland.
Stijgt u liever op in uw eigen regio, dan kan dat ook. Neem contact op of boek vandaag nog uw tickets online voor een onvergetelijke persoonlijke luchtontdekkingstocht. Ballonvaart Nederland Algemene voorwaarden Privacy Disclaimer Sitemap Contact Boek nu je eigen VIP Ballonvaart.
Prijzen ballonvaart - C-Air de nummer 1 in ballonvaren boven Antwerpen. logo-black.
Wens je een ballonvaart te maken vanuit Oost-Vlaanderen, Limburg, West-Vlaanderen, het Brusselse of Wallonië neem dan even een kijkje op onze andere website: C-Air ballonvaarten kortom wij verzorgen al jouw vaarten in heel België. Op deze webpagina vind je al onze prijzen. Bekijk ook even of er geen last minute ballonvaart gepland staat waar je nog kan aansluiten. Indien je een VIP-ballonvaart voor 2 wilt kan dit voor de prijs van € 875. romantische vaart, huwelijksaanzoek. Tijdens de maand Januari is C-Air ballonvlucht ook aanwezig in de Zwitserse Alpen om te ballonvaren. Heb je ook interesse in een ballonvaart boven de Alpen. Er kan vanuit elke provincie een ballonvaart geboekt worden. Een ballonvaart vanuit Antwerpen kom op 159 euro per persoon, maar tijdelijk 149 euro per persoon. Wenst u een cadeaucheque voor een ballonvaart vanuit Antwerpen neem dan even contact op met ons. Prijs ballonvaart opsomming. - Vip ballonvaart: 875 euro 2 personen.
Als een V.I.P. door de lucht zweven!
de cadeaubon is 2 jaar lang geldig. Zo kan de ontvanger zelf een datum plannen en reserveren. Als een V.I.P. door de lucht zweven! In stijl ballonvaren. Dé kans om in deze uitdagende tijd een iets bijzonders met je eigen bubble te gaan doen. Dit is een exclusieve ballonvaart met alleen de ballonvaarder inclusief een heerlijk glas champagne. Geniet van even lekker weg met elkaar. Een exclusieve ballonvaart voor vier personen met champagne. Prijs: 599,-, voor 4 personen. Als een V.I.P. door de lucht zweven! In stijl ballonvaren. Als een V.I.P. door de lucht zweven! Als VIP geniet je van een heerlijk glaasje champagne.

Contacteer ons