Meer resultaten voor wat kost een ballonvaart per persoon

wat kost een ballonvaart per persoon
Tarieven Ballonteam Wessel.
Wij delen u altijd in overleg in samen met andere passagiers voor een geplande ochtend- of avondvaart. De onderstaande prijzen zijn all-in, wat betekent dat er verder geen kosten bijkomen Er moeten minimaal vijf deelnemers voor een ballonvaart zijn om deze door te laten gaan. Losse tickets per persoon.
wkk elektriciteit
Prijzen Yves Lannoy Ballooning.
Alle tarieven zijn inclusief BA verzekering volgens wettelijk verplichte barema's.' Standaard tarief per persoon. Opstijgen in gans Vlaanderen. Opstijgen in de Antwerpse Kempen. € 179 pp. € 169 pp. Deze tarieven zijn all inclusive en gelden voor vaarten in combinatie met andere klanten. U kan dus al vanaf één persoon meevaren, echter steeds in gezelschap van anderen in uw eigen regio. Wij vullen de ballonmand verder aan met extra passagiers om tot een effectieve ballonvaart te komen. Deze vaarten worden uitgevoerd in functie van het weer en onze agenda, dus hier vragen we vriendelijk. een beetje flexibiliteit van onze klanten. Tarief voor privé-ballonvaart. opstijgen in gans Vlaanderen. opstijgen in de Kempen. PRIVE vaart 2 personen. PRIVE vaart 3 personen. PRIVE vaart 4 personen. PRIVE vaart 5 personen. PRIVE vaart 6 personen. PRIVE vaart 7 personen. PRIVE vaart 8 personen. PRIVE vaart 9 personen.
wat kost een ballonvaart per persoon
Prijzen ballonvaarten - VIPballon.
Prijzen ballonvaren seizoen 2023. Losse tickets ballonvaart. VIP class Ballonvaart per persoon € 215 Wij combineren u met andere passagiers opstijglocaties in o.a. Den Bosch, Schijndel, Uden, Oss, Eindhoven en Helmond. Uw eigen privé ballon met alleen uw eigen gezelschap, zonder andere passagiers en opstijgen vanuit uw eigen tuin. Voor een meer exclusieve ervaring. Avondvaarten en ochtendvaarten. Privé VIP ballonvaart voor 2 pers € 800 bijv.
Cadeaubon voor een adembenemende ballonvaart.
Het enige wat je moet doen is de cadeaubon uitprinten of via mail doorsturen naar de gelukkige. Bestel hier je cadeaubon! Onze cadeaubonnen blijven 2 jaar geldig na aankoopdatum. Onzecadeaubon kan worden ingeruild tegen een ballonvaart en is niet terugbetaalbaar. De gelukkige kiest een datum in onze online planning of neemt contact met ons op via mail. Je kan zelf kiezenin welke regio je een ballonvaart wil maken. Bij slecht weer wordt er een nieuwe datum gepland. €140 00 per persoon. €159 00 voor 1 persoon. €149 00 p.p. voor 2 personen €20 korting. €145 00 p.p. voor 3-5 personen €42-€70 korting. €140 00 p.p. voor 6 personen €114 korting. Alle prijzen zijn incl. Boek deze vlucht Geef deze vlucht cadeau. Step in Balloons is vooral actief in Limburg, De Kempen, Vlaams-Brabant en het Hageland.
Wat kost Prive ballonvaart in Amersfoort?
Open vanaf 9:00.: Wat kost Prive ballonvaart in Amersfoort? De prijs voor Prive ballonvaart in Amersfoort is vanaf € 927 Deze prijs is voor 2 personen.Je kunt extra opties kiezen bij het samenstellen en bestellen van de belevenis.Hieronder zie je een overzicht van de verschillende opties waar je uit kan kiezen, met de bijbehorende prijzen. De privevlucht in de heteluchtballon is beschikbaar vanaf 2 personen. Met hoeveel mensen wil je komen varen? Wil je in het weekend of op een feestdag komen varen De extra kosten hiervoor bedragen € 25 per persoon.
De prijs van een ballonvlucht bij AB Ballonvaarten.
De prijs van een ballonvlucht bij AB Ballonvaarten. Wat kost een vlucht? Een vlucht voor 1 volwassene kost € 139 voor het volledige arrangement, alles inbegrepen. Een vlucht voor 2 volwassenen kost € 270 voor het volledige arrangement, alles inbegrepen. Kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar varen mee aan de prijs van € 99 per persoon. Last minute promotie.
Ballonvaart in Duitsland. Met een heteluchtballon boven de Eifel vliegen. Een echte belevenis. Facebook. Instagram. Twitter. YouTube.
Een echte belevenis. Met een luchtballon boven de Eifel vliegen is een echte belevenis. Ontdek het mooie landschap in Duitsland vanuit de lucht met een ballonvaart. De Eifel is prachtig; natuur, ruimte en rust. Dit trekt vele mensen aan die voor hun vakantie of lang weekend naar dit mooie gebied in Duitsland komen. Behalve de natuur, ruimte en rust zijn er in de Eifel vele bezienswaardigheden. En ook kun je kiezen uit een bijna eindeloos aanbod aan mooie wandel- en fietsroutes. Naast nog veel andere, veelal outdoor, activiteiten is het een absolute aanrader om de Eifel eens van een andere kant te bekijken; vanuit de lucht! Je kan dan bijvoorbeeld denken aan parachute springen of een rondvlucht maken. Maar wat dacht je van een ballonvaart! Vanuit de mand onder de heteluchtballon heb je een uitzicht als een vogel. Rustig door het luchtruim glijden en kijken waar de wind je brengt. Een uitzicht over het landschap alsof je een vogel bent. Een vlucht met een hete luchtballon geeft je deze fantastische en onvergetelijke ervaring.
Prijzen - Ballonvaarten Stijn Vercauteren.
Eenvoudige duidelijke tarieven. Home Info prijzen Prijzen. Wat kost een ballonvaart? Onze tarieven staan zeer correct en concurrentieel in de markt! U geniet dan ook de garantie op een unieke belevenis tegen de hoogste kwaliteit en in alle veiligheid Reserveren kan reeds vanaf 1 persoon tot grote groepen, en dit aan volgende tarieven.: We kunnen tijdelijk geen nieuwe reservaties meer aanvaarden op onze Think-Pink - luchtballon! Van zodra de capaciteit op deze ballon het opnieuw toelaat kan u deze opnieuw reserveren. Volg hiervoor de info via onze website! Vaar mee met de Think-Pink - luchtballon en steun Think-Pink! Voor elke passagier in de Think-Pink - luchtballon wordt € 10,00, integraal als gift doorgestort aan Think-Pink! Prijs per persoon.
Luchtballonvaart prijs - Wat moet je betalen voor een luchtdoop.
Luchtballonvaart prijs gezocht? Als je van plan bent om in een ballon van de wonderen van de Great Outdoors te genieten, wees dan bereid om een prijs voor een ballonvaart te betalen. Hoewel de meeste mensen aannemen dat tochten met een heteluchtballon alleen zijn voor degenen die zich super dure vliegtickets kunnen veroorloven, is niets minder waar. Het is een feit dat iedereen kan genieten van tochten met een heteluchtballon, ongeacht hun budget. En natuurlijk, hoe luxer de rit, hoe duurder het ticket zal zijn. Luchtballonvaart prijs opvragen. Luchtballonvaart prijs voor een heteluchtballon met een gedeelde mand variëren meestal van € 200.300 per persoon.
Prijzen - Rien Jurg Ballonvaarten.
Uw avond ballonvaart. Duo airchair piloot 1. € 485,00, per vaart. VIP 2 personen. € 850,00, per vaart. VIP 3 personen. € 950,00, per vaart. VIP 4 personen. € 1.100,00, per vaart. VIP 5 personen. € 1.175,00, per vaart. 7558 PL Hengelo Ov. 1-4 personen € 165. Eigen keuze van de ballonvaartdatum. U vaart met een ballon in de grootte van 8 tot maximaal 14 passagiers geen 20, 25 of 30 passagiers.

Contacteer ons