Meer resultaten voor ballonvaart met familie

ballonvaart met familie
Ballonvaren - Time4fun.
De liefde voor de warme luchtballon groeide en groeide totdat ik bij het ballonteam van Marc Verhelst belande. Zij vlogen met een special shape, genaamd Babette, nog steeds één van mijn favoriete luchtballonnen. De ballonmicrobe had me volledig te pakken en vervolgens sloot ik mij aan bij het Team van Bertels Ballooning waar ik tot de op de dag van vandaag nog steeds actief ben. Het is familie geworden, een echte ballonfamilie maar ook mijn eigen familie volgde. Zo is ook mijn broer en ondertussen zijn vriendin ook actief binnen het ballonteam. Talloze ballonvluchten mochten we reeds maken en honderden passagiers bezorgde we een unieke ervaring. Droomt u stiekem ook over het maken van een ballonvlucht? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Bertels Ballooning verzorgt ballonvluchten over de Antwerpse Kempen, stad Antwerpen maar ook ver daarbuiten. Voor al uw vragen omtrent ballonvaren en het boeken van een ballonvaart kan u met mij contact opnemen. Ik regel alle praktische zaken zodat u enkel hoeft te genieten van een adembenemend avontuur.
wkk belgie
Privé Ballonvaart, quality time in the sky!
Zo kan je achteraf dit moment herbeleven en delen met familie en vrienden. We nemen een flesje bubbels mee aan boord van onze luchtballon, zo kunnen jullie klinken op dit unieke moment. Deze ballonvaart is mogelijk in Vlaams-Brabant, de Kempen, Limburg, Nederland-Limburg en het Hageland. Bij het boeken van een privé ballonvaart kunnen we in overleg de opstijglocatie bepalen.
ballonvaart met familie
Over ons Fly The Sky - Ballonvaarten in België.
Het ballongebeuren is iets waar wij als familie voor leven. De jaarlijkse Vredefeesten in Sint-Niklaas zijn hiervan een mooi voorbeeld. Van kinds af aan werd ik er, zoals mijn vader, bij betrokken. Hierdoor mag ik, samen met mijn eigen ervaringen als piloot., met enige fierheid zeggen dat de ballonvaart in ruime zin weinig of geen geheimen meer heeft voor mij.
Privé ballonvaarten - Rob Wiegers Ballonvaarten BV.
Neem contact op. Vanaf 2 personen kunt u een exclusieve ballonvaart reserveren. Onze planning voor privé ballonvaarten zijn vaak flexibel. Daardoor is het bijna altijd mogelijk om een ballonvaart te maken op de door uw gewenste dag en locatie. Wanneer u een privé ballonvaart bij ons boekt maakt u een ballonvaart met uitsluitend uw eigen partner gezelschap familie vrienden.
Luchtballonvaart maken? Maak een ballonvaart in uw regio - Ballonvaartcentrum Van Manen.
We stijgen altijd op vanaf de meest geschikte locatie in de regio. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de weersomstandigheden, de windrichting en de windkracht. Zoek naar een opstijglocatie in de buurt. Een ochtendvaart of avondvaart. Maak een luchtballonvaart over de Veluwe terwijl de opkomende zon aan de horizon een betoverende gloed afgeeft. De rust, de stilte. De wereld ontwaakt langzaam maar zeker onder een magisch licht. Het is het schitterende schouwspel van een ochtendvaart, waarbij u opstijgt voordat de zon opkomt. Meer een avondmens? Bij Ballonvaartcentrum Van Manen kunt u ook terecht voor een avondvaart, waarbij u opstijgt voor zonsondergang. Zie de wereld volledig tot rust komen terwijl de schemer voortkruipt. Bekijk direct de mogelijkheden. Een hapje en drankje maken het af. Combineer een luchtballonvaart met een culinaire beleving. Van een picknickmand voor vertrek bij een ochtendvaart tot een volledig dinerarrangement bij een avondvaart. Of vervoer inclusief een drankje. Wij leggen u volledig in de watten. Tip: probeer ook eens ons cloudhopper arrangement. Beleef een all-in ballonvaart.
Zoek een ballonvaart in je buurt.
Waasland Ballooning verzorgt exclusieve passagiersvaarten, VIP-ballonvaarten voor 2 personen, huwelijksaanzoeken en ballonvaarten voor bedrijven. WAASMUNSTER Filip is zaakvoerder en fulltime ballonvaarder. Jaarlijks varen er meer dan 1000 passagiers mee in onze luchtballonnen. We maken ballonvaarten op diverse locaties in België en Zwitserland. Prijzen beginnen van € 120 per persoon voor kinderen tot en met 12jaar. LEDEGEM Vaar mee in uw streek in West-Vlaanderen. 20 jaar ervaring zowel in passagiersvaarten, instructie- en examenvaarten. Zoek je iets speciaals: vaar mee met onze special 'paint' can'! Ideaal als cadeaugeschenk, familie- of bedrijfsuitje. EGEM Vlieg mee met onze professionele luchtballons boven eigen streek. Ballonvaarten Popelier biedt verschillende opstijglocaties boven West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. We hebben formules voor particulieren en groepen. Cadeaubon mogelijk voor een onvergetelijk geschenk! 32.475 91 18 33. HOOGSTRAATS BALLOON TEAM. HOOGSTRATEN Ballonvaarten voor jong en oud. 25 jaar ervaring. Regio de Kempen.
Ballonvaart familie Deenen - Stichting de Knoevel.
Ballonvaart familie Deenen. 17 juli 2019 In Geen categorie. Ballonvaart familie Deenen. Maandag 15 juli, de avond van onze hele mooie verrassing van stichting Knoevel! De weergoden waren ons gunstig gestemd. Deenen werden verwend met een ballonvaart in Ballon de blauwe vogel!
Ballonvaart Danny Gussé - ballonvaarten - luchtballonnen - ballonreclame.
Wij zijn geen groot ballonvaartbedrijf en varen alleen met ballonnen tot maximaal 6 passagiers per ballonvaart. Ballonvaarten Danny Gussé is een enthousiast familieteam waar de passie voor het pure ballonvaren de boventoon voert. Samen met onze passagiers wensen we bij elke ballonvaart zoveel mogelijk te genieten. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres! Uiteraard nemen we de nodige voorzorgen om ieders gezondheid te beschermen. Daarom stelden we een toepasbaar operationeel plan op volgens de strikte regels van het Directoraat-Generaal Luchtvaart DGLV. Enkel de bemanningsleden en de passagiers die geen symptomen vertonen vergelijkbaar met deze van COVID-19 koorts, kortademigheid, droge hoest, én niet in contact geweest zijn met zieke personen in de 14 dagen voordien kunnen aan de vlucht deelnemen. Alle verplaatsingen naar het opstijgterrein en van het landingsterrein, inclusief het volgen van de ballon tijdens de vaart, gebeuren met inachtneming van de normale regels m.b.t. Indien nodig dienen afzonderlijke vervoersmiddelen gebruikt te worden. Je wil zelf eens meevaren. Een unieke ervaring voor jezelf, om van te genieten samen met je partner, of om te delen met familie en vrienden. Bestel je tickets. Wil je een ballonvaart cadeau doen?
Ballonvaren als avontuurlijke activiteit met familie of vrienden. WhatsApp.
Omdat we familie uitstappen belangrijk vinden hebben we een speciale prijs voor senioren en -16 jarigen aan 120 €. Koop je ticket Vlaanderen. Aanbod en prijzen. Agenda en reserveren. Ballonvaren met de kleinkinderen. Avontuurlijke activiteit buiten. Als grootouder wil je graag buitenactiviteiten doen met de kleinkinderen. Het is niet altijd makkelijk om je kleinkinderen hiervoor te motiveren. We zijn er echter zeker van dat je met een ballonvaart gaat scoren! Een ballonvaart is immers niet enkel een avontuurlijke activiteit maar tevens een leuke, leerzame en verbindende beleving met jouw kleinkind waar hij of zij ook super enthousiast over zal zijn. Vliegen spreekt immers tot ieders verbeelding en is daarenboven mega cool. Zelfs die 14 jarigen krijg je mee! Het is zelfs dé manier om een 14-15 jarige enthousiast te krijgen om samen een activiteit te doen! Omdat we dit willen promoten hebben we een speciale prijs voor senioren en -16 jarigen aan 120 €. Zelfs die 14 jarigen krijg je mee! Het is zelfs dé manier om een 14-15 jarige enthousiast te krijgen om samen een activiteit te doen! Omdat we dit willen promoten hebben we een speciale prijs voor senioren én -16 jarigen aan 120 € per persoon.
Producten. Bancontact.
Hoeveel kost een ballonvaart? Prijzen per passagier incl. BTW - cadeaubon zonder meeprijs. 1 - 2 passagiers: 150€/pp. vanaf 3 passagiers: 145€/pp. Kinderen 12 jaar: 100€. Uw groepje vrienden of familie alleen in 1 mand? Dat kan, wij bieden ook privé-ballonvaarten aan. Bij een privé ballonvaart kunnen we ook opstijgen op uw eigen terrein, bvb weide of grasland. Privé Ballonvaart 2 à 4 passagiers: 700€ in totaal.

Contacteer ons