Meer resultaten voor ballonvaart met diner

ballonvaart met diner
Madou Ballonvaarten n.v.
wanneer je via storesquare een cadeaubon of ballonvaart aankoopt: je e-mailadres, naam, telefoonnummer, adres. Hoe gebruikt Madou Ballonvaarten mijn persoonlijke gegevens? Madou Ballonvaarten verzamelt enkel en alleen persoonlijke informatie die noodzakelijk is om een optimale werking van de site, alsook dienstverlening te garanderen. Wij verwerken je gegevens voor volgende doeleinden.: de verdere optimalisatie van de dienstverlening en communicatie tussen jou en Madou Ballonvaarten met als rechtsgrond het mogelijk te maken een dienstverlening te kunnen voorbereiden of uitvoeren.;
Culinaire ballonvaart - Rob Wiegers Ballonvaarten BV.
Tijdens de ballonvaart geniet u drie gangen met bijpassende wijnen. Als afsluiter van de ballonvaart bereidt Angèlique het desert in het weiland en brengen we samen een toast uit op een prachtige ballonvaart ervaring. Deze prachtige en heerlijke ervaring is te reserveren via: https://www.culiair.nl/reserveren.:
BALLONVAART EN OVERNACHTING - Varen in een luchtballon, dineren én overnachten!
Deze unieke belevenis voor twee personen bevat.: - Avondballonvaart in een heteluchtballon.; - Champagnedoop na de landing.; - Vervoer terug naar opstijglocatie.; - Verzekering tijdens de ballonvaart.; - Een ballonvaart certificaat en champagneglas met logo als aandenken.; - Een overnachting in een tweepersoonskamer.; - Welkomst aperitief.; - Uitgebreid ontbijtbuffet.; - Vrij gebruik van de hotelfaciliteiten. Een prachtige belevenis die van start gaat als de laatste twee uur licht van de dag zijn ingegaan. Jullie nemen plaats in de mand van de ballon en stijgen langzaam op. Het uitzicht is adembenemend en jullie genieten van al het moois dat te zien is. De huizen worden piepklein en de rivier ziet eruit als een klein riviertje. Naast deze schitterende ballonbaart, krijgen jullie bij deze belevenis ook een driegangendiner én een heerlijke overnachting. Hiervoor kunnen jullie kiezen uit één van de onderstaande hotels.: Hampshire Hotel BonAparte te Lochem. Dit hotel is gelegen midden in de bossen en weilanden, aan de voet van wandelgebied 'de' Lochemse berg'' in de Achterhoek.
Ballonvaarten - Groepsballonvaart.
Door onze gevarieerde, grote vloot hebben wij veel mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. Tijdens de ballonvaart creëren we een groepsgevoel. Dit kan door bijvoorbeeld te beginnen met een gezamenlijk diner op locatie. En door het samenwerken bij het opbouwen van de ballon. Een leuke bezigheid die samen veel plezier oplevert! Willen jullie liever een zakelijke insteek? Begin met een vergadering of bijeenkomst. Eenmaal in de lucht brengt het mooie uitzicht en de rust zorgt voor een heerlijke ontspannen afsluiting. Het ballonvaartprogramma duurt ongeveer 3 tot 4 uur de vlucht zelf duurt ruim een uur. Na de landing proosten we met bubbels en ontvangen jullie een luchtdoopcertificaat als tastbaar aandenken, Dit kan uiteraard ook met jullie eigen logo.
Dineren in de lucht Dé mooiste ballonvaart van Nederland.
Privacy policy Disclaimer. CULINAIR BALLONVAREN SKY DINING. CULIAIR LUCHTBALLON RESTAURANT sinds 2003. Dineren in het enige luchtballon restaurant ter wereld. Met de speciale CuliAir luchtballon luchtig opstijgen en tussen hemel en aarde genieten van exquise gerechten en topwijnen, eindeloos zweven met betoverende uitzichten over de mooiste gebieden van Nederland Is dat het ultieme genieten? Dineren op hoogte. Het spektakel is daarbij niet van de hete lucht, want Meesterkok Angélique Schmeinck kookt sinds 2003 als enige ter wereld met de hete lucht van de ballon zelf! Is de warmte in de ballon dan heet genoeg om mee te koken? Met een volume van 10.000 kubieke meter en met 45 meter hoogte fungeert de CuliAir luchtballon als een enorme heteluchtoven.
CuliAir Skydining Luchtballonrestaurant.
Daar garen de gerechten bij een temperatuur van circa 90 graden, om vervolgens uit de ballon af te dalen voor de eindbereiding waarna de passagiers op grote hoogte tijdens de ballonvaart aan de skybar kunnen genieten. Ben je op zoek naar een écht unieke beleving met vrienden of zakenrelaties?
Dineren in een luchtballon - CuliAir Angélique Schmeinck.
Het CuliAir arrangement Sunset Sensation is inclusief. Volledig culinair verzorgde ballonvaart. Aperitief en amuse bij ontvangst in het weiland. Luchtballon diner met sublieme wijnen. Champagnedoop met een zomers dessert op de landingslocatie. Gevarieerde ballonvaart diverse hoogtes van gemiddeld anderhalf uur.
Angélique Schmeinck kookt weer in een luchtballon - Chefs Friends.
Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal. Rik Leonards Advertorial. Exclusief Cook Like a Chef pop-up diner met zes sterrenchefs. Rik Leonards Advertorial. Slimme tips voor het opbergen van servies.
Dit is het enige luchtballonrestaurant ter wereld video - PNWS.
Haar restaurant CuliAir is het enige luchtballonrestaurant ter wereld waar wordt gekookt met de warmte van de luchtballon. Dineren in een luchtballon is niets nieuws, maar waar andere culinaire ballonvaarten slechts de gerechten in de mand opwarmen, gebruikt Schmeinck de ballon als oven. Hoe gaat dat in zijn werking? Gerechten worden naar de nok gebracht om te garen via speciaal ontwikkelde stalen ovenmanden. Dankzij temperatuursensoren in de ballon kan de chef bepalen of de gerechten iets lager of hoger moeten hangen. Nadien wordt alles netjes gepresenteerd op een gedekte buitenboordtafel. In de zwevende eetplaats is ruimte voor veertien gasten en per persoon betaal je 415 euro. Je zal maar luchtziek worden tijdens de ballonvaart.
Ballonvaart West-Vlaanderen Skyview Balloons. Skyview Balloons - Luchtballonvaart. Skyview Balloons - Luchtballonvaart. Skyview Balloons - Luchtballonvaart. Skyview Balloons - Luchtballonvaart. Skyview Balloons - Luchtballonvaart.
€ 99,00, per kind -12 jaar. Geef meerdere personen een unieke ervaring. Reserveren kan zowel individueel of in groep. Op zoek naar het ultieme cadeau? Schenk een ballonvaart met een luchtballon. Koop hier je geschenkbon en druk deze meteen af.
Admiral Ballonvaarten Meevaren met onze luchtballonnen Verken uw eigen streek vanuit onze ballon.
Onze piloot overgiet dit alles, gedurende het evenement, met een met u afgesproken boodschap. Graag breiden wij voor u de standaard ballonvaart uit met.: een diner in een gerenomeerd restaurant. een verrassing voor uw genodigden. een helicoptervlucht naar de startplaats.

Contacteer ons